Filter op machine
Merk
Aantal koffiedrinkers
Capaciteit per dag
Zetmethode
Melkvariaties

Sensationele koffiemachines

Een barista voor iedere locatie

Voor elke organisatie en werkplek is koffie van groot belang. Alleen met de beste machine wordt de sensatie van dit belangrijke moment gegarandeerd. Koop, lease of op proef? Kies de barista die bij jou past en ontdek de oneindige mogelijkheden.

Kom je er zelf niet uit? Klik op onderstaande button voor vrijblijvend advies op maat.

Etna Dorado Espresso Compact
De Etna Dorado Espresso Compact is de kleine krachtpatser uit ons assortiment. Of je nu voor een cappucino, espresso of chocolademelk gaat, met een keuze uit 28 variaties tovert de Dorado Espresso Compact altijd een lach op je gezicht.
Etna
30 soorten
30 - 50 kopjes per dag
Etna Dorado Espresso Medium
De Etna Dorado Espresso Medium is geschikt voor bedrijven die het personeel, gasten en klanten van een perfecte koffiespecialiteit willen voorzien.
Etna
30 soorten
100 - 200 kopjes per dag
Etna Dorado Espresso Large
Het opperhoofd van de Etna Dorado familie is deze Dorado Espresso Large. Bedacht en ontwikkeld voor het produceren van grote hoeveelheden kwaliteitskoffie. De machine is voorzien van vijf grote canisters voor diverse ingrediënten.
Etna
30 soorten
200+ kopjes per dag
Etna Dorado Espresso Milkbase
Barista kwaliteit op het werk? Dat is mogelijk met onze Etna Dorado Espresso Milkbase gekoppeld aan het geavanceerde melksysteem. Om de perfecte Latte Macchiato of Cappucino is de juiste kwaliteit melkschuim van groot belang.
Etna
30 soorten
100 - 200 kopjes per dag
Etna Dorado Instant Compact
De Etna Dorado Instant Compact is gemaakt voor locaties waar in korte tijd veel koffie nodig is. Standaard is deze compacte krachtpatser voorzien van 3 containers: koffie, melk en cacao topping.
Etna
10 soorten
50 - 100 kopjes per dag
Etna Dorado Instant Medium
De Etna Instant zorgt er voor dat iedereen in korte tijd voorzien is van een prima kopje koffie, cappucino of chocolade. Voor het bedienen van grote groepen is de Etna Dorado Instant Medium voorzien van een kannenfunctie.
Etna
20 soorten
100 - 200 kopjes per dag
La Rhea BL EC
De La Rhea BL EC is een volautomatische compacte professionele machine van Rheavendors. Met het Italiaanse design wordt de show gestolen bij kleinere kantoren en bedrijven.
La Rhea
10 soorten
50 - 100 kopjes per dag
La Rhea BL Grande
De La Rhea BL Grande komt in elk kantoor goed tot hun recht. Met een duidelijk en eenvoudig te bedienen druktoetsen menu geeft elk bezoek weer het uitnodigende gevoel van de Italiaanse koffiebar.
La Rhea
10 soorten
100 - 200 kopjes per dag
La Rhea Doppio BL
De grootste speler uit de La Rhea familie is de Doppio. Deze machine is ontwikkeld voor een groot dagelijks gebruikt.
La Rhea
20 soorten
200+ kopjes per dag
La Rhea Grande V+
De La Rhea Grande V+ komt goed tot zijn recht in omgevingen waar snelheid gewenst is. Met een duidelijk en eenvoudig te bedienen druktoetsen menu wordt elk kopje koffie op een no-nonsense manier gezet.
La Rhea
10 soorten
100 - 200 kopjes per dag
La Rhea Grande Premium V+
De La Rhea Grande Premium V+ komt in elk kantoor goed tot zijn recht. Met een duidelijk en eenvoudig te bedienen 7” touchscreen menu wordt elk kopje koffie een beleving.
La Rhea
20 soorten
100 - 200 kopjes per dag
Yunio X20
De Yunio X20 zorgt er voor dat elk kopje koffie gegarandeerd een beleving wordt. Door zijn compacte omvang en lichte gewicht is dit de ideale machine voor bijvoorbeeld kleine kantoren, een pantry of een vergaderzaal.
Yunio
20 soorten
30 - 50 kopjes per dag
Yunio X40 / X41
De Yunio X40 en X41 is gemakkelijk overal te plaatsen en zeer vriendelijk in gebruik en onderhoud. Met een automatisch reinigingsprogramma wordt de dagelijkse schoonmaak kinderspel.
Yunio
20 soorten
50 - 100 kopjes per dag
Yunio X60 / X61
De Yunio X60 en X61 zorgen er voor dat elk kopje koffie gegarandeerd een beleving wordt. Door de compacte omvang en het lichte gewicht is dit de ideale machine voor bijvoorbeeld kantoren een pantry, een vergaderzaal of showrooms.
Yunio
20 soorten
50 - 100 kopjes per dag
Yunio X80 / X82
De Yunio X80 en X82 zorgen er voor dat elk kopje koffie gegarandeerd een beleving wordt. De machine is gemakkelijk overal te plaatsen en zeer vriendelijk in gebruik en onderhoud. Met een automatisch reinigingsprogramma wordt de dagelijkse schoonmaak kinderspel.
Yunio
20 soorten
50 - 100 kopjes per dag
Yunio X90
De Yunio X90 zorgt er voor dat elk kopje koffie gegarandeerd een beleving wordt. De machine is gemakkelijk overal te plaatsen en zeer vriendelijk in gebruik en onderhoud. Met een automatisch reinigingsprogramma wordt de dagelijkse schoonmaak kinderspel.
Yunio
20 soorten
50 - 100 kopjes per dag
Etna Sagitta
De Saggitta is het nieuwe paradepaardje van Etna. Met de Saggitta zorgt Etna ervoor dat elk kopje koffie gegarandeerd een beleving wordt.
Etna
10 soorten
50 - 100 kopjes per dag

Onze merken

Waarom wij

Ervaar de sensatie
All-in service

Totale ontzorging voor jouw bedrijf en horecagelegenheid.

Advies op maat

Samen kiezen wat het beste past bij jouw organisatie.

Sensationele beleving

Vanaf de bestelling tot aan het kopje, een sensationele beleving.

'Het' totaalconcept

Geef jouw organisatie een boost met ons totaalconcept.