Sensationele koffie in jouw zaak

Het horeca concept op maat

Of je nou op zoek bent naar apparatuur van de beste merken of naar een leverancier voor de lekkerste koffie. Wij bieden het beste voor jouw zaak.

Daarom De Koffie Sensatie

Het totaalconcept voor de horeca

Als horecaondernemer is alleen het beste goed genoeg. Jouw horeca onderneming is de plek waar mensen samen komen en genieten van heerlijke koffie. Om alleen de allerbeste kwaliteit te kunnen garanderen is De Koffie Sensatie dealer van de beste merken, waaronder La Marzocco, La Pavoni en Mazzer.

Wij geloven in een sensationeel totaalconcept met korte lijnen, persoonlijk contact en één enkel aanspreekpunt. Op deze manier kan jij je als ondernemer richten op hetgeen waar je goed in bent, wij verzorgen de rest. Met ons totaalconcept geven we niet alleen de koffie, maar ook de gasten, het personeel en de gehele zaak een complete boost!

  • All-in service
  • Sensationeel totaalconcept
  • Advies op maat

Koffieproeverij

Gratis proeverij in jouw zaak

Beleef de wereld van koffie

Om onze koffie optimaal te kunnen proeven, ruiken en de vele smaken te onderscheiden, organiseren wij een gratis proeverij bij jouw horeca locatie. Zo weet jij optimaal de keuze te maken die bij jouw gasten een lach op het gezicht zal gaan toveren. Onze eigen professionele molen zal aanwezig zijn zodat jij de afstelling van je huidige leverancier niet kwijt zult raken.

Wij nemen jullie mee in de wereld van koffie. Jij verzamelt de kritische proevers, wij verzorgen de rest. Waar wacht je nog op?

Onze merken

Vraag gratis proeverij aan

Proef de sensatie in jouw horeca locatie

Wij nemen jullie mee in de wereld van koffie. Jij verzamelt de kritische proevers, wij verzorgen de rest. Waar wacht je nog op?

Persoonsgegevens
Persoonsgegevens
Naam(Vereist)
Bedrijfsgegevens
Over de proeverij/VrijMiCo
Betreft een...
DD slash MM slash JJJJ

Waarom wij

Ervaar de sensatie
All-in service

Totale ontzorging voor jouw bedrijf en horecagelegenheid.

Advies op maat

Samen kiezen wat het beste past bij jouw organisatie.

Sensationele beleving

Vanaf de bestelling tot aan het kopje, een sensationele beleving.

'Het' totaalconcept

Geef jouw organisatie een boost met ons totaalconcept.