Het totaalconcept

Alleen maar genieten

Vanaf het moment dat ik, Niek Koelewijn, in 2020 begon met De Koffie Sensatie had ik eigenlijk maar één doel voor ogen: mijn beleving, kennis en liefde voor koffie overbrengen op elke koffiedrinker. Dit heeft geresulteerd in een prachtig totaalconcept waarin de beleving van koffie en het ontzorgen van de klant centraal staan. 

Het totaalconcept van De Koffie Sensatie bestaat uit: het dagelijks verzorgen van de beste koffie op locatie, koffiemachines, proeverij op locatie en een compleet pakket aan bijproducten.

Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is genieten! 

Indien mogelijk verzorgen wij zelfs jouw volledige custom made koffiecorner en zorgen wij dat deze altijd gevuld is. Bij veel organisaties is geen dag hetzelfde en wordt de koffiebehoefte door seizoenen beïnvloed. Bij de Koffie Sensatie is dit geen probleem. Jij werkt flexibel en wij zijn flexibel! 

Het totaalconcept van De Koffie Sensatie
Het totaalconcept van De Koffie Sensatie
Het totaal concept

Alles is mogelijk

De Koffie Sensatie

In een kantoor waar alles perfect is uitgedacht is een uniek uiterlijk zeer belangrijk. Als dealer van het topsegment aan machine merken (onder andere Etna en Rheavendors) zorgen wij voor de machine die past bij het unieke design van jouw bedrijf. Een logo, bedrijfsfilm of reclame op de machine? Alles is mogelijk! 

Een goede kop koffie is vaak een van de eerste indrukken bij jouw klanten en dus van groot belang. Maar welke koffie is nu goed genoeg voor jouw organisatie? Door middel van onze proeverij op locatie helpen wij jou kiezen. Jij verzamelt de kritische proevers, wij doen de rest.

Naast de beste koffie voorzien wij elk bedrijf ook van een compleet pakket aan bijproducten, een enkele bon voor alle producten en één aanspreekpunt voor snelle, persoonlijke service en korte lijnen.

Het totaalconcept van De Koffie Sensatie
Het totaalconcept van De Koffie Sensatie
Het totaalconcept van De Koffie Sensatie

Alleen het allerbeste

Beleef onze koffie

Jouw horecaonderneming is dé plek waar mensen samen komen en genieten van heerlijke koffie. Wij zijn van mening dat koffie het lekkerst is als het op de beste manier geteeld, gebrand en gedronken wordt.

Wij verzorgen de lekkerste (eerlijke) koffie, de beste machines en molens (onder andere La Marzocco, LaPavoni, Modbar en Mahkonig), verzorgen het onderhoud en trainen indien nodig kosteloos het personeel. In de horeca zaak of op het terras is alleen het allerbeste goed genoeg!

Wij zijn van mening dat er geen kant-en-klare concepten bestaan. Elke horeca locatie en onderneming is verschillend en heeft andere wensen. Samen met jou en het personeel kijken we wat het beste past. Door middel van een proeverij kiezen we de perfecte koffie voor de doelgroep, selecteren we de machine en kijken we hoe we de zaak en jouw horeca concept een boost kunnen geven!

Waarom wij

Ervaar de sensatie
All-in service

Totale ontzorging voor jouw bedrijf en horecagelegenheid.

Advies op maat

Samen kiezen wat het beste past bij jouw organisatie.

Sensationele beleving

Vanaf de bestelling tot aan het kopje, een sensationele beleving.

'Het' totaalconcept

Geef jouw organisatie een boost met ons totaalconcept.